• MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland
  • MVO proces
  • LEAN manufacturing
  • Productie in Nederland

Uw producten MVO-geproduceerd

S.D.O. werkt!

Assemblage

Op zoek naar maatschappelijk verantwoorde assemblage van uw product of apparaat? S.D.O. Werkt kan uw betrouwbare partner worden die uw apparaat of product in serie gaat assembleren.

Meer informatie

Meubelstoffering

Op zoek naar een producent die uw gestoffeerde meubelen op topniveau realiseert? S.D.O. Werkt kan uw betrouwbare partner worden die gewend is meubels te bouwen en te stofferen op een hoog niveau.

Meer informatie

Consultancy

Wilt u een nieuw product in productie nemen, of wilt u meer resultaat uit een bestaand product halen? Wij kunnen u helpen om een efficiënt productieproces te ontwerpen inclusief de gehele logistiek erom heen.

Meer informatie

Sociaal durven ondernemen

De oprichters van S.D.O. Werkt hebben de overtuiging dat veel meer mensen met een beperking in onze samenleving van toegevoegde waarde kunnen zijn. Daardoor kunnen zij enerzijds bijdragen aan de samenleving en anderzijds zichzelf ontwikkelen en zich een nog meer waardevol individu voelen.

Door een goede organisatie met kennis van processen en logistiek en een duidelijk winstoogmerk te mengen met de inzet van mensen met een beperking, kan een duurzame winstgevende beweging ontstaan waardoor een breed scala aan werkzaamheden tegen een eerlijk tarief in Nederland worden uitgevoerd i.p.v. in lageloonlanden.

consultant lean

Interesse in een van onze diensten?

Neem dan contact met ons op

Uw producten MVO-geproduceerd

Voor elke product wordt vooraf een proces ontworpen en geïmplementeerd. De productie en assemblageprocessen worden in onze bedrijfsruimte opgebouwd en bemand met mensen die passen bij de werkzaamheden. Bij de opbouw van een productieproces houden we rekening met de diverse beperkingen van de medewerkers zodat iedereen naar zijn vermogen kan worden ingezet.

Werkgebied en diensten

Wij zijn vooral actief in Gelderland: Ede, Barneveld, Nijmegen, Arnhem, Betuwe en Doetinchem, Apeldoorn en Amersfoort.

Naast Assemblage, Meubelstoffering en Consultancy bieden wij nog meer diensten aan: Industriële stoffeerderij, Stofferen zakelijke markt en Interim Consultant Lean.

Staat uw regio of gewenste dienst er niet bij? Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

    Meer informatie of heeft u vragen?
    Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.